De 9 Gratis Websites Voor Stockfoto's

Zonder kwaliteit foto’s ziet je website er minder professioneel uit. Als je niet de apparatuur, kennis of vaardigheden hebt om je eigen foto’s te maken, dan zijn gratis stockfoto’s je beste optie.

Ik heb de 9  websites verzameld waar je gratis stockfoto’s van hoge kwaliteit kunt krijgen. De foto’s zijn mooi, groot in formaat (resolutie) en kunnen jouw boodschap goed weergeven. Deze 9 stock websites hebben een enorme keuze aan professionele foto’s zodat je nooit meer vast hoeft te zitten aan een lage kwaliteit foto.

Opmerking: De foto’s op deze 10 websites mag je commercieel gebruiken, kopiëren, wijzigen en verspreiden. Dit mag allemaal zonder toestemming te vragen. Kijk toch even goed bij de foto die je hebt gekozen. Bij sommige foto’s is gewenst/verplicht om de maker van de foto te noemen op je eigen website.

1: Pixabay

Bij Pixabay kan je onbeperkt foto’s downloaden. Er zit geen limiet op. De website heeft erg veel categorieën en enorm veel foto’s. Op Pixabay ga je vast wel vinden wat je zoekt.

2: Pexels

Pexels is een erg fijne website voor het vinden van stockfoto’s van hoge kwaliteit. De foto’s hebben mooie kleuren, er zijn veel fotocategorieën en ook hier kan je onbeperkt downloaden! 

3: Unsplash

Unsplash is één van mijn eigen favoriete stock websites. Net als bij Pixabay vind je hier prachtige hoge resolutie foto’s. Je kan er onbeperkt downloaden en de website is prettig om te gebruiken.

4: Foodiesfeed

Foodiesfeed is de perfecte stock website voor voedsel stockfoto’s. Het is erg lastig om zelf professionele voedsel foto’s te maken. Maar hier is foodiesfeed dus voor. Hier vind je prachtige professionele foto’s van voedsel in verschillende categorieën.

5: Styled Stock

Styled Stock is de stock website voor gratis stock foto’s met vrouwelijke onderwerpen zoals lifestyle, beauty, mode, bloemen, enz. Je hoeft je niet te registreren voor deze website. Je kan zonder moeite de beste stockfoto’s gratis downloaden.

6: Negative Space

Negative Space is de ideale website voor bloggers of bedrijfseigenaren die snel op zoek zijn naar overtuigende gratis stock foto’s. De website bevat een handig overzicht van alle categorieën, zodat je je foto vrij snel hebt gevonden.

7: Barn Images

De website van Barn Images bevat minder stockfoto’s als de websites hierboven. Maar de kwaliteit van de foto’s is geweldig. De website bevat vooral mooie professionele buitenfotografie foto’s.

8: Kaboom Pics

Kaboom Pics heeft stockfoto’s die het erg goed doen op Instagram en Pinterest. De stockfoto’s zijn hip en stijlvol en bevatten vaak een witte achtergrond. Kaboom Pics is ideaal voor je blog, voor op social media of om je bedrijf te promoten.

9: Stock Snap

Stock Snap heeft een grote verscheidenheid stockfoto’s. De website bevat foto’s in alle soorten en maten, van helder naar donker, van scherp tot onscherp. De opties zijn eindeloos.

Over de auteur-
In 2019 heb ik Webprof opgericht. Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is een passie van me waarmee ik graag andere bedrijven ook verder help!
Webprof Mark Zonneveld
Mark Zonneveld
Webdesigner
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Cookie_webprof_melding

Ook ik maak gebruik van cookies voor mijn website!