Boekingsmodule voor Wordpres website

Heb jij een winkel of bedrijf en ben jij opzoek naar  Software voor het plannen van afspraken in WordPress?

Met volledig aanpasbaar boekingsformulier en online betalingen, herinneringen, CRM en meer. De boekingsmodule van Webprof is ontworpen om je online omzet te laten groeien en het afsprakenbeheer te vereenvoudigen. Dit is een totaaloplossing voor allerlei soorten bedrijven, van kapsalons of fotografie tot vermogensbeheer en transport. Je kunt beginnen met de gratis versie van de Webprof boekingsmodule, en zodra je bedrijf begint te schalen kun je upgraden naar een meer uitgebreide planningssoftware met de betaalde uitbreiding Webprof Pro module.

Eenvoudig afspraken maken

Het boekingsformulier is volledig aanpasbaar voor elk MKB bedrijf, en heeft de optie om een onbeperkt aantal gebruikers of personeel aan te maken. Ieder lid kan eigen prijzen en beschikbaarheid instellen. Voor kleine bedrijven die misschien niet de middelen hebben om een ontwikkelaar op maat in te huren is dit een goede optie. De Webprof module biedt alles wat je nodig hebt om een goed boekingssysteem te beheren.

Over de auteur-
In 2019 heb ik Webprof opgericht. Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is een passie van me waarmee ik graag andere bedrijven ook verder help!
Webprof Mark Zonneveld
Mark Zonneveld
Webdesigner
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Twitter

Cadeautje

Download gratis mijn E-book met 20 tips!
en verzeker jezelf van de meest effectieve online strategie.

Verdubbel je online klanten!

Ook ik maak gebruik van cookies voor mijn website!