Bovenaan en hoger in Google komen?

Hoe kom je hoger in Google? is denk ik wel de meeste gestelde vraag die ik per dag krijg. Daarom heb ik hieronder voor jullie wat top tips verzameld hoe je er voor kan zorgen om met een paar simpele stapjes hoger in google te komen.Niet is zo frustrerend als jouw website op de zoveelste pagina in Google te zien, Zelfs als jij er zo veel tijd en energie in hebt gestopt!.

Ik herken dit gevoel uit duizenden.

Soms voelt het alsof, wat je ook doet, niets werkt. Google lijkt  jouw website te haten , en je hebt geen idee waarom.

Als dat maar al te bekend klinkt, dan bent je op de juiste plek.

In dit artikel zal ik op een systematische en ongecompliceerde manier doornemen om uw Google-ranglijst te verbeteren en meer bezoekers te trekken.

Hier is het basisproces:

  1. Zoek de zoekwoorden waar je een slechte op de ranglijst staat.
  2. Zoek uit waarom de andere pagina’s jou overtreffen.
  3. Versla die pagina’s op die punten.
  4. Herhaal dit proces.

Laten we er meteen in duiken.

Online_marketing_webprof
Contact-met-webprof

Bakkie Doen?

Even jouw website door nemen onder het genot van een kopje koffie…

Ook ik maak gebruik van cookies voor mijn website!