GRATIS Website Check!

Technische SEO Hoger in Google Autoriteit Keyword onderzoek  SEO

Haal je het maximale rendement uit je website of merk je dat er nog veel online kansen liggen? Met mijn gratis SEO check weet je binnen een uur! hoe jouw website ervoor staat en hoe deze scoort binnen de zoekmachines. Wat is een SEO check? Hier kan je snel zien op welke punten jouw website goed scoort en waar er  nog verbeteringen mogelijk zijn. Doe de gratis SEO check en kom erachter hoe jouw website naar de top van de zoekresultaten kan worden gebracht.

Waarom een  SEO check scan?

Uiteraard wil je van mij weten waarom zoekmachine optimalisatie zo belangrijk voor jouw organisatie is. Onderstaand vind je een aantal redenen waarom zoekmachine optimalisatie noodzakelijk is om online verder te groeien.

✓ Maar liefst 96% van alle mensen die in Google zoekt, gaat niet verder dan de top 10.
✓ Merken die organisch goed vindbaar zijn worden gezien als betrouwbare merken binnen de branche.
✓ Duurzame groei van bezoekersaantallen en van jouw organisatie.

Voordelen SEO check

✓ Gratis
✓ Website wordt gecheckt op alle belangrijke SEO aspecten (autoriteittechnische SEOcontent, )
✓ Perfect inzicht middels een rapportage

website-check-chart-webprof

Hoe werkt de gratis SEO check?

De gratis SEO check van Webprof werkt heel eenvoudig. Vul in het onderstaande formulier de gegevens in en binnen 1 uur krijg je een uitgebreide SEO scan toegestuurd per e-mail onderstaande velden in:
• Naam
• E-mailadres
• URL
• Telefoonnummer

Vervolgens gaat mijn SEO tool voor jou aan de slag en ontvang je binnen 1 uur een e-mail met een rapportage over alle bevindingen voor jouw website. In de mail verschijnt er een kort overzicht met waar jouw website goed, gemiddeld of slecht op scoort. Mocht je een uitgebreidere versie willen zien met alle SEO punten, open dan de complete rapportage die in de bijlage is meegestuurd.

Waar kijkt de SEO scan naar?

De SEO scan is in het leven geroepen om te kijken hoe jouw website er momenteel voor staat. Er wordt een SEO analyse gemaakt van alle belangrijke punten die nodig zijn om hoog in Google te komen. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken of er voldoende zoekwoorden terugkomen in de content en andere SEO velden, hoe de website op technisch vlak scoort en of er gebruik wordt gemaakt van afbeeldingen.

Maar niet alleen On-page factoren komen aan bod. Ook bekijkt de SEO scan hoe de website daarbuiten actief is. Krijgt de website voldoende externe links? Is de website regelmatig actief op social media? Een combinatie van On- en Off-page factoren bepaalt uiteindelijk hoe goed een website scoort en welke positie deze krijgt in de Google rankings.

LIEVER EEN SEO CHECK VIA WHATSAPP ->

Waarom een SEO analyse uitvoeren?

Indien je een website hebt wil je dat deze online vindbaar wordt gemaakt in de zoekresultaten zodat de doelgroep en potentiële klanten je weten te bereiken. Een goede positionering op de juiste zoekwoorden is dan van cruciaal belang. Met een SEO analyse weet je precies hoe jouw website ervoor staat op de belangrijkste keywords en op welke aspecten jouw website wel en niet goed scoort. Tijdens de SEO check wordt jouw website van A-Z onder de loep genomen zodat je precies weet hoe de situatie is. Dit is cruciale informatie om uiteindelijk de slechte punten aan te pakken en te optimaliseren zodat jouw website straks wel goed gaat ranken in de zoekresultaten.

SEO optimalisatie laten uitvoeren?

Nadat de SEO scan is uitgevoerd weet je precies op welke punten jouw website goed en slecht scoort. De volgende stap in dit proces is het bedenken of je de website verder wil optimaliseren zodat alle slechte punten worden verbeterd. Dit is vaak een tijdrovende klus en het vergt de benodigde kennis om een complete SEO optimalisatie uit te voeren. Op dit vlak kan Webprof jou helpen. De SEO specialist  van Webprof is goed getraind en wet wat er voor nodig is om jouw website helemaal te optimaliseren zodat deze goed gaat scoren in de zoekresultaten van Google.

Mijn werkwijze is geheel transparant en afgestemd op jouw situatie. Mocht je op het gebied van zoekmachine optimalisatie meer informatie willen, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met mij Ik sta je dan graag te woord en wil samen met jou de juiste strategie bedenken om online succes te behalen

Contact-met-webprof

Bakkie Doen?

Even jouw website door nemen onder het genot van een kopje koffie…

Ook ik maak gebruik van cookies voor mijn website!