Onderhoud van WordPress Website

Voorkom dat je WordPress website wordt gehackt.
Kies voor Webprof WordPress onderhoud!

WordPress updates
Er verschijnen dagelijks nieuwe updates van plugins maar ook vaak van WordPress zelf. Updates bevatten vaak oplossingen voor beveiligingslekken, oplossingen voor problemen of nieuwe functionaliteiten. Net omdat WordPress zo populair is wordt het ook vaak aangevallen. Daarom is het essentieel dat je website up-to-date is.

WordPress backups
Daarnaast wordt er wekelijks een backup van je website en database genomen. Gaat er wat fout met je website dan heb je altijd nog een backup.

Wordpress onderhoud

Uptime monitor
Ik hou ook de uptime van de website in de gaten. Zodra hij offline gaat krijgen we een melding en gaan we kijken wat er aan de hand is.

Wil je geen omkijken naar de technische kant van je website? Laat dan het WordPress onderhoud aan mij over. ik controleer dagelijks je website, met mijn WordPress Onderhoud heb je er verder zelf geen omkijken naar.

Over mij  Portofolio | Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijheden!

Cadeautje

Download gratis mijn E-book met 20 tips!
en verzeker jezelf van de meest effectieve online strategie.

Verdubbel je online klanten!

Ook ik maak gebruik van cookies voor mijn website!