Professioneel website laten maken

Bedrijfswebsite Optimale Website Structuur Gericht op conversie Keyword onderzoek  Google Search Console Snelle litespeed hosting

professioneel website laten maken

Website laten bouwen

Ben je al enige tijd op zoek naar een webdesign bureau uit de omgeving met de skills een professioneel website laten maken?  Een partner die uiteindelijk maar één echt doel voor ogen heeft; RESULTAAT. Dan ben je bij mijn webdesign bedrijf op de goede plek terecht gekomen.

Webprof is een digitaal bureau waarbij de websites geoptimaliseerd zijn voor Google en andere zoekmachines, tevens krijg je zelf toegang tot het CMS wordpress waardoor je dus zelf ook kleine aanpassingen kan verwerken aan jouw bedrijfswebsite

Een website laten maken in WordPress

Een strakke, gebruiksvriendelijke website waarmee je snel resultaten scoort? Dat kan met een kwalitatief CMS (Content Mangement Systeem). Bij mij ben je zeker van een website die snel laadtwordt gevonden door Google en die jou en jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt. Bovendien biedt een WordPress website laten maken nog andere voordelen:

GESCHIKT VOOR TABLET

Jouw website zal geoptimaliseerd worden zodat deze snel wordt geladen op een Tablet en alles werkt zoals het hoort!

GESCHIKT VOOR MOBIEL

In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het
onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.

GESCHIKT VOOR WINDOWS & IOS

Jouw website zal geoptimaliseerd worden zodat deze snel wordt geladen op elke computer en besturingssysteem.

Snelheid geoptimaliseerd

Alle websites die ik oplever zijn inclusief Speed Optimalisatie. Ik vind dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook snel getoond moet worden.

Er zijn diverse pakketten die je kan aanschaffen als het om websites gaat, wil je liever en onepage website waardoor je kan blijven scrollen om alle informatie in te zien, of een website met meerdere pagina.

Het belangrijkste is dat de website een goede structuur heeft en schaalbaar is.

Basis

Onepage
699 Eenmalig
Exclusief Hosting en onderhoud
  •  

Standaard

Tot 5 Pagina's
1199 Eenmalig
Exclusief Hosting en onderhoud
  •  
Popular

Pro

Tot 10 Pagina's
1699 Eenmalig
Exclusief Hosting en onderhoud
  •  

WordPress website zelf maken of door een professioneel webdesign bedrijf?

Nu blijft de vraag: als WordPress zo eenvoudig is, kan ik dan niet zelf een WordPress gratis website maken?

Ja, dat is natuurlijk mogelijk.

Maar het is niet helemaal gratis én je moet veel tijd hierin investeren, met de vraag of het ook daadwerkelijk conversies gaat opleveren.

Je moet sowieso betalen voor professionele webhosting en meestal moet je betalen voor plug-ins en thema’s om jouw website professioneel te kunnen maken. ik schat dat je een gemiddeld 50+ uur er mee bezig zal zijn, indien je geen ervaring hebt met WordPress voor een simpel professionele website. Daarnaast is professionele webdesign (het ontwerpen van websites) een uitdagende opgave op zich, ongeacht of je WordPress gebruikt of niet. Onervaren WordPress gebruikers zien vaak bepaalde elementen over het hoofd. Een professioneel opgebouwde website moet naast mooi en gebruiksvriendelijk ontwerp ook snel, veilig, betrouwbaar, online goed vindbaar, up-to-date, geback-upt, … zijn. Een webdesign en webhosting specialist garandeert al deze aspecten en bespaart je veel tijd en moeite.

Mark Zonneveld

WEB DESIGNER

Webprof Mark Zonneveld
WEBDESIGN
100%
SEO
75%

” Ik heb van mijn hobby een baan gemaakt :-). Als een SEO-liefhebber en specialist in Google-Ads help ik bedrijven te groeien door middel van data-gedreven online marketing. “

EVEN CONTACTEN?

Wat heb je nodig voor een nieuwe website?

Om te beginnen heb je een snelle hosting en een domeinnaam nodig. Hierop kun je de nieuwe website laten maken. Andere vaste kosten zijn sterk afhankelijk van welk systeem je kiest om de inhoud van je website te beheren. Een simpele WordPress-website hoeft niet veel te kosten en veel andere websitesoftware heb je al voor een of enkele tientjes per maand, redelijk goedkoop dus.

Voor een WordPress-site moet je het zelf regelen, maar bij andere websitesoftware is hosting, een domeinnaam en een e-mailadres vaak inbegrepen in het abonnement. Daarnaast heb je vaak eenmalige uitgaven voor het het ontwerp of de inhoud van je nieuwe website.

Uiteraard is Webprof bereikbaar om je hier in te adviseren en mee te denken.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Uit ervaring kan ik een nieuwe website binnen 1-4 weken online zetten. In een vrijblijvend eerste gesprek kijken wij graag naar je wensen om u een duidelijk tijdspad te kunnen geven.
Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van jouw medewerking. Ook als je met spoed een website nodig heb, kan ik daar meestal wel aan voldoen.

Alle website die ik oplever zijn inclusief SEO. Ik vindt dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook vindbaar moet zijn.

Jazeker, elke website wordt volledig geoptimaliseerd voor elk scherm formaat. In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het volgens ons onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.

Jazeker, al mijn websites worden in een super gebruiksvriendelijk systeem opgeleverd, zodat je zelf de teksten en foto’s op de website kan aanpassen. En kom je er niet uit of loop je ergens tegenaan dan kan je altijd kosteloos contact met mij opnemen en helpen ik je graag verder.

Mocht je nog een andere vraag hebben, stel deze gerust!. Webprof contact
Contact-met-webprof

Bakkie Doen?

Even jouw website door nemen onder het genot van een kopje koffie…

Ook ik maak gebruik van cookies voor mijn website!