Scoor hoger in google

Zoekmachine optimalisatie is bedoeld om jouw website hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van Google met de voor jouw relevante zoekwoorden.

Scoor hoger in google met de tips van webprof, verbeter jouw SEO…

Tips om hoger te scoren in Google..

Geef structuur aan je tekst

In webtekst is het goed om te kiezen voor de juiste titel vormen, zodat google duidelijk heeft welke titel het belangrijkste is, deze geef je aan door middel van een h 1 titel tag.of andere “headtag” mee.  Niet alleen je bezoekers krijgen een overzicht van je tekst.  Ook Google en andere zoekmachines houden van structuur.  Dit bevordert de ranking van je pagina.

Yoast SEO Plugin

Snel en gemakkelijk jouw titels en focus keyphrase aanpassen en de huidige pagina laten controleren, dit doe je met de Yoast plugin. Krijg inzicht of de pagina voldoet aan de standaards van Google.

Rechtenvrij foto’s

Kies er altijd voor om  rechtenvrij-en foto’s te plaatsen op je website, dit scheelt veel gezeur en mogelijke boetes.

Zelf  maak ik altijd gebruik van pixabay of pexels, maar er zijn er nog tientallen anderen..

SEO-Google
Scoor-hoger-in-google

Volg deze 6 stappen om jouw google ranking te verbeteren

Stap 1.0 Analyseer de volledige website

Scan jouw volledige website, controleer hierbij of alle pagina’s voorzien zijn van H1 titels, zodat het voor google duidelijk is waar de pagina over gaat en waar je dus graag op gevonden wilt worden.

Stap 2.0 Snelle website

Via Google page speedinsight Kan je de website pagina’s testen op snelheid, hierbij krijg je direct een uitleg waar je de pagina nog in kan verbeteren om het nog sneller te maken.

Google houdt van een supersnelle website en zal jouw dus daarvoor belonen met een hogere plek/ hogere ranking

Stap 3.0 Zoekwoordonderzoek

Koppel zoekwoorden aan content.Elke pagina op jouw webshop -productpagina’s, categorieën, blogposts, jouw homepage – kan op verschillende zoekwoorden scoren. Zoekwoord onderzoek kan inzicht geven in welke pagina’s met welke content je in de eerste plaats moet maken. 

Ook ik maak gebruik van cookies voor mijn website!