Seo specialist nodig?

Hoger in Google? Gevonden worden op een specifiek zoekwoord Content Marketing Linkbuilding Organisch verkeer

WordPress SEO specialist voor meer organisch verkeer naar je website!

Op zoek naar een goed SEO specialist?

Webprof is een SEO specialist die jouw bedrijf kan helpen met het vergroten van het organisch verkeer naar de website.

Webprof is in te huren voor een vast bedrag per maand maar ook per klus. Mocht je dus een project hebben voor 2-3 maanden 1 of 2 dagen in de week is de bespreekbaar.

Waarom een SEO specialist inhuren?

Een SEO specialist is een betrouwbare adviseur die binnen een onderneming een belangrijke rol spelen voor de groei van de merkbekendheid en het versterken van de concurrentiële positie.

Een SEO specialist beschikt ook over goede communicatie- en projectmanagement vaardigheden, en gaat af op zijn doel.

Een SEO specialist zal ook het marketing team ondersteunen met de toezicht op alle eigen mediakanalen met in hoofdzaak de bedrijfswebsite en webshop maar ook op de campagne gerelateerde lead generators, sociale media en video.

seo-specialist-webprof

Hoe kan SEO je bedrijf helpen?

De belangrijkste reden voor een website is dat het mensen kan helpen. Of je biedt diensten aan die interessant zijn voor je bezoekers, of je wilt een product verkopen.

Wanneer je iets op social media plaatst of een video uploadt naar youtube, is de kans groot dat je belangrijkste doel is om zoveel mogelijk interactie te krijgen. Heb je een leuke video gemaakt? Je wilt natuurlijk dat iedereen het ziet! Hetzelfde geldt voor jouw website. Als je de beste taart van het land aanbiedt, moet je ervoor zorgen dat iedereen dat weet!

SEO is gemaakt om mensen te helpen vinden wat ze nodig hebben. Als iemand via google zoekt naar een comfortabele stoel, is hij waarschijnlijk op zoek naar een comfortabele stoel. Als je stoel niet opduikt in de resultaten, mis je een aankoop! (en je concurrenten winnen er eentje) Zonde toch!

Het is belangrijk om te weten hoe mensen zoeken via google naar de producten of diensten die je aanbiedt. De kracht van SEO is het aanbieden van de juiste inhoud voor de gebruikers die ernaar zoeken. 

Andersom zorgt het verschijnen in de zoekresultaten voor diensten die u niet aanbiedt ervoor dat je bezoekers aan het misleiden bent. Dit zijn slechte SEO-punten! dit wil je niet.

Wat doet Webprof de SEO specialist nog meer?

Naast het maken van een analyse van de huidige situatie zal ik voor een plan van aanpak zorgen. Een plan dat er o.a. voor zorgt dat je verder kan met het verbeteren van de volgende zaken:

  • Technische SEO van de website
  • Content op de site
  • Website-autoriteit van de website
  • Interne linkstructuur zodat de waarde goed wordt verdeeld.

Kortom: misschien bestaat je website al een hele tijd en heb je alleen nog niet het aantal bezoekers gezien op je site die je wil. Of je hebt een nieuw bedrijf waarbij je direct goed aan de slag wil gaan met SEO. Een extra blik op de manier hoe je nu te werk gaat is altijd goed en zorgt zeker voor nóg betere resultaten.

1 +
Gemaakte Conversie Pagina's
1 +
Tevreden Klanten
1 +
Meer Bezoekers

Mark Zonneveld

SEO Specialist 

Webprof Mark Zonneveld
WEBDESIGN
100%
SEO
100%

” Ik heb van mijn hobby een baan gemaakt :-). Als een SEO-liefhebber en specialist in Google-Ads help ik bedrijven te groeien door middel van data-gedreven online marketing. “

Contact-met-webprof

Bakkie Doen?

Even jouw website door nemen onder het genot van een kopje koffie…

Ook ik maak gebruik van cookies voor mijn website!