WooCommerce Webshop?

Vast bedrag per maand! Geen aanschafkosten! In 3 stappen online! Volledig ontzorgd Op maat gemaakt! Kies voor Basis-Standaard of Pro!

Woocommerce webshop laten maken Voorhout

WooCommerce is een open source e-commerce plugin voor WordPress . De plugin is ontworpen in 2011 voor kleine tot grote online online webhsopts die WordPress gebruiken. De plugin werd zeer snel populair en dit omwille van zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

WooCommerce is nog steeds de meest gebruikte software voor webshops, het wordt gebruikt door een aantal websites met veel verkeer, Onlangs is geconstateerd dat WooCommerce op 45% van e-commerce sites en miljoenen actieve installaties was uitgevoerd.

WooCommerce heeft aanzienlijke populariteit aangetrokken omdat het basisproduct, naast veel extensies en plugins, gratis en open source is . Daarnaast zijn er duizenden betaalde add-ons voor vaste prijzen. Veel Premium Ecommerce themes bieden nu mogelijkheden met Woocommerce en plugins die een thema compleet maken om een woocommerce webshop op te starten. Een Woocommerce webshop laten maken is de gewoonste zaak. Door Corona zijn webshops zeer belangrijk geworden.

WooCommerce & WordPress website ondersteuning, opleiding & onderhoud voor webshops & websites

woocommerce-hulp

WooCommerce Hulp

- Instellen van WooCommerce
- Pro-actief advies
- Hulp bij keuze WooCommerce plugins

domain-registration.png

Online shop laten bouwen.

- WooCommerce shop op jouw maat.
- Gebouwd door een specialist
- Focus op conversie en snelheid
- Gebruiksvriendelijke webshop

certificate.png

Online Marketing

- Affiliate marketing
- Display adverteren
- E-mail marketing
- Zoekmachine optimalisatie

startup.png

WooCommerce Integraties.

- Data delen tussen software.
- Integratie boekhoud, CRM, etc
- Synchronisatie kassasystemen
- Synchronisatie voorraadbeheer

Impressie Webshop

Wat kost een Woocommerce webwinkel voorhout

Bij mij weet je op voorhand wat je moet betalen voor je webshop. De kostprijs hangt af van uw wensen en behoeften, welke functies de shop moet bevatten, hoeveel producten, categorieën,  subcategorieën de shop mate bevatten, moet de webwinkel geoptimaliseerd worden … Dus bij mij kan j een Woocommerce webshop laten maken zonder addertjes onder het gras.

Basis

69
Per Maand*
 • One-page
 • Basis Hosting Pakket
 • Maandelijks onderhoud
 • Basis SEO instellingen website
 • Google analytics
 • Uitgebreide SEO Check
 • 2 uur WordPress cursus

Standaard

99
Per Maand*
 • Tot 5 pagina's
 • Basis Hosting Pakket
 • Maandelijks onderhoud
 • Pro SEO instellingen website​
 • Google analytics
 • Uitgebreide SEO Check
 • 2 uur WordPress cursus
Populair

Pro

129
Per Maand*
 • Tot 10 pagina's
 • Basis Hosting Pakket
 • Maandelijks onderhoud
 • Pro SEO instellingen website​
 • Google analytics
 • Uitgebreide SEO check
 • 2 uur cursus WordPress

Webshop Module
€ 299

Winkelmodule Incl. 15 Artikelen | SEO teksten | Ideal integratie | Instellen BTW en Verzendkosten | Mobiel vriendelijk | Fast Checkout

Webshop laten maken in bestaande website?

Heb je al een website en wil je een webshop toevoegen? Ook dan kun je bij ons een webshop laten maken. Ik bouw de webwinkel zo dat hij naadloos overgaat in je bestaande website. In overleg kunnen we je bestaande website ook van een nieuwe moderne lay-out voorzien.
Het belangrijkste is dat de link structuur behouden wordt en je direct aan de slag kan met verkopen van jouw goederen!

Make-Your-Website-Mobile-Friendly-webprof

Integratie betalingssysteem

Bij het ontwerpen van een professionele webwinkel komt meer kijken dan de integratie van WordPress en het bouwen van een conversiegericht design. Als bezoekers alle stappen hebben doorlopen, moeten zij de aankoop daadwerkelijk kunnen doen. Hier komt de integratie van een betalingssysteem bij kijken. Een goedkope webshop is een webwinkel waar genoeg verkopen worden gegenereerd. Daarom is het belangrijk om een webshop laten maken met een goed werkend betalingssysteem.
Hierbij heb je de keuze in diverse betaalmethodes. 

Direct een professionele webshop laten maken

Webprof maakt voor  jou een webwinkel die sales oplevert. Je krijgt de beschikking over een professionele webshop, goedkoop op de lange termijn, integratie van WordPress  en beschikkend over de juiste software en functionaliteiten, zoals een goed werkend betalingssysteem.

Wanneer je jouw webshop laat bouwen door Webprof, betrek ik jou in het ontwerpen van deze webwinkel. Je krijgt een aantal vragen voorgelegd, welke betrekking hebben op jouw wensen, doelen en doelgroep. Op basis hiervan gaan ik  webdesigner van Webprof aan de slag en lever een concept website op. Hierna volgen een aantal aanpasmomenten, van waaruit er een webshop ontstaat waar je compleet tevreden mee bent. De laatste stap van een webshop laten maken is het toevoegen van de laatste functionaliteiten, waarna je direct live kunt met jouw website.

GESCHIKT VOOR TABLET

Jouw website zal geoptimaliseerd worden zodat deze snel wordt geladen op een Tablet en alles werkt zoals het hoort!

GESCHIKT VOOR MOBIEL

In de huidige tijd, waarin meeste mensen ook op hun mobiel surfen is het
onmogelijk een website op te leveren die daar niet aan voldoet.

GESCHIKT VOOR WINDOWS & IOS

Jouw website zal geoptimaliseerd worden zodat deze snel wordt geladen op elke computer en besturingssysteem.

Snelheid geoptimaliseerd

Alle websites die ik oplever zijn inclusief Speed Optimalisatie. Ik vind dat als je een mooie nieuwe website heb deze ook snel getoond moet worden

Kies jij voor een ALL-IN Webshop?

Ben jij opzoek naar een nieuwe webshop of kan jouw oude webshop wel een opfris beurt gebruiken….

Twijfel dan niet en kies voor een all-in webshop van Webprof, hierbij wordt je compleet ontzorgd, en kan jij doen waar jij goed in bent!

De voordelen van een ALL-IN Webshop:

Vast bedrag per maand

Geen aanschafkosten

In 3 stappen online

Volledig ontzorgd

Op maat gemaakt

 

WooCommerce webshop specialist in Voorhout

WooCommerce is de meest gebruikte oplossing voor webshops en dat is niet zonder reden. WooCommerce verenigt het beste van twee werelden: een volwaardige webshop oplossing die op de sterke schouders van WordPress leunt – ‘s werelds meest gebruikte CMS. Online verkopen doe je daarom het beste via een WooCommerce website. Profiteer van onze jarenlange expertise met goed verkopende webshops!

Mogelijke extra kosten

Optioneel kun je kiezen voor een op maat ontworpen template of een groter hostingpakket. Daarnaast wil je misschien een (extra) domeinnaam of een betaalde plugin. Dit zijn optionele kosten. Ga je voor de WP WooCommerce optie dan moet je denken aan kosten van de bank of een PSP (Payment Service Provider) zoals Mollie of Multisafepay.

Webprof werken achter de computer

Mark Zonneveld

Web Designer / ict-er

Webprof Mark Zonneveld
WEBDESIGN
100%
SEO
95%

” Ik heb van mijn hobby een baan gemaakt :-). Als een SEO-liefhebber en specialist in Google-Ads help ik bedrijven te groeien door middel van data-gedreven online marketing. “

Webprof Banner klein

WooCommerce webshop laten maken

van basis webshop tot geavanceerde webshops

De prijzen vliegen je om de oren wanneer je een webshop wilt laten maken. De ene aanbieder is goedkoop, terwijl je bij de ander stijl achteroverslaat van de prijs. Wat is wijsheid? ik leg je graag uit hoe ik werk wat je krijgt voor je investering. En samen maken we een webshop die jou omzet oplevert.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Twitter
Contact-met-webprof

Bakkie Doen?

Even jouw website door nemen onder het genot van een kopje koffie…

Ook ik maak gebruik van cookies voor mijn website!